Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá tvůrce Pustiny?


ikona
Spooner
bez vědomíhbopustina
Režisér nejlepšího českého seriálu posledních let a HBO spojí opět síly. Bude z toho další pecka? 

Domácí seriálová tvorba už na tom zdaleka není tak bídně jako před lety a taková Česká televize nám aspoň párkrát do roka servíruje seriály či televizní filmy, jimž se vyplatí věnovat pozornost. Ještě větší jistotou je ovšem tuzemské HBO, z jehož tvorby ještě zkrátka nevypadl podprůměrný kousek a dal světu např. brilantní Hořící keř, dialogovou Terapii, jejíž třetí série se na filmovém festivalu v Karlových Varech představila ve velkém stylu (první dojmy již brzy)… a dali nám zejména neskutečně ponurou a depresivní Pustinu. Ta je mnohými považována za nejlepší český seriál dekády, jenž se může měřit i s nejlepší evropskou produkcí. Jedním z hlavních tvůrců tohoto úspěchu byl pak režisér Ivan Zachariáš. A právě ten nyní s HBO opět spojí síly.

 

Právě v Karlových Varech totiž bylo oznámeno, že bude natáčet jejich chystaný špionážní seriál Bez vědomí, jenž se bude odehrávat v Čechách v roce 1989. A to je v podstatě zatím všechno, co se o novince ví. Tedy kromě toho, že scénář má na triku debutující Ondřej Gabriel. Už jen ale lákání na český špionážní kousek z období konce komunismu zní hodně lákavě a Zachariáš by měl seriálu zajistit jistou režijní ruku. Trefí HBO Europe jackpot i tentokrát?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace