Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Remake Buffy je na spadnutí


ikona
Diego.Dorlan
buffyjoss whedonremake
Další klasický seriál se dočká nové verze. 

V dnešní době se u všech seriálů, které jsou pár let ukončené začíná uvažovat o nové, více trendy verzi, jež by mohla stanici přinést velké zisky. Jednou to již fungovalo a natočit to znovu tedy musí být skvělým nápadem. Díky tomuto uvažování tak dochází i na seriál Buffy, přemožitelka upírů. Ano, čtete správně, tento kultovní seriál, díky kterému se zejména proslavil Joss Whedon, se dočká remaku. Kdo za novou verzí stojí, ovšem překvapí ještě více. Rozhodnutí o tom, zda by se Buffy měla dočkat nové verze leželo právě na Whedonovi a ten se rozhodl pro realizaci tohoto projektu.

Monica Owusu-Breen by měla být showrunnerkou nové verze Buffy a zároveň také hlavní scenáristkou. Sama se v minulosti podílela na seriálech Čarodějky či Ztraceni. S Whedonem, který by pro novou verzi Buffy měl být hlavním producentem, v minulosti již pracovala na Agents of S.H.I.E.L.D. S novou verzí seriálu jsou také spojená jména producentů původního seriálu. Whedon projevil v rozhovoru s Hollywood Reporter určitou nervozitu z předělávání takto kultovního seriálu. S trochou štěstí tato nervozita pomůže vytvořit seriál, který budou fanoušci ochotni přijmout. Casting zatím nezačal, ale hlavní protagonistka by měla být afroameričanka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace