Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Nálož z Comic-Conu


ikona
Spooner
comic conorvilletraileryvikingswalking deadživí mrtví
Jaké seriály přišly letos s nejlepšími ukázkami? Dostali nás do kolen víc Živí mrtví, Vikingové, nebo Doctor Who? 

Svátek všech geeků, populární Comic-Con v San Diegu, je už pár dní za námi. A už se zde stalo takovým příjemným zvykem, že seriálová nadílka trailerů je zde stejně tak štědrá, jako ta filmová. A letos dokonce tu chudou filmovou značně převyšovala. Pravda, i v televizní sekci chybělo opravdu výrazné a silné jméno a absence Stranger Things, Daredevila či pecek od HBO byla znát. I tak ovšem bylo v tomto ohledu z čeho vybírat a kromě zajetých titulů se představilo i několik novinek. Kdo po Mayans MC, druhém Star Treku či návratu Klonových válek nejvíc zabodoval?

Nightflyers

Na Nightflyers vysmívaná kabelovka Syfy docela sází a ráda by z něj vykřesala velký hit. A vlastně se jim ani nelze divit, když seriál vychází z předlohy autora Hry o trůny G. R. R. Martina. Jenže i když se upoutávce po řemeslné stránce nedá nic vytknout a celé to nevypadá tak směšně a lacině, jak jsme od Syfy zvyklí, pořád nevím, proč bych se na miliontou verzi příběhu “vesmírná loď, na níž se něco ošklivě pokazilo“ měl koukat. Tady totiž chybí něco navíc, čím by se novinka oddělila od své vesmírné konkurence. 

Origin

Pokud by vám ovšem jedna smrtící vesmírná loď nestačila, můžete zkusit také novinku od YouTube Red, Origin. Ani ta nás však ve svém prvním traileru úplně neoslovila a nejzajímavější na ní je zatím fakt, že tu dojde k menšímu potterovskému shledání. Hlavní role si zde totiž zahrají Tom “Draco“ Felton a Nataila Tena aka Nymfadora Tonksová.

Homecoming

S prvním, poměrně nicneříkajícím, teaserem se představila i ambiciózní novinka od Amazonu, psychologický Homecoming s Julií Roberts. Ta se v novince představí coby pracovnice speciálního centra, jež pomáhá vojákům vrátit se zpátky do běžného života. Snad se nám projekt od tvůrců Mr. Robot brzy poodhalí o něco více.

The Orville Season 2

První série The Orville od Setha MacFarlanea se stala solidním hitem, který si získal slušnou řádku fandů. A ti nejspíš u první ochutnávky na druhou řadu dostanou přesně to, co chtějí. Máme tu sympatické postavy, poctivou dávku úsměvných gagů, a hlavně důkaz toho, že tento kousek není parodií, ale zejména poctou starému dobrému Star Treku. A na tom se asi ani nadále nic měnit nebude.

Gifted Season 2

První řada x-menovské komiksovky Gifted kopala spíš druhou ligu, u té druhé tomu pravděpodobně nebude jinak. I tak však musím přiznat novému traileru přiznat, že naznačuje určité zlepšení. Snad až příliš dlouhá ukázka láká na nové mutanty, vyhrocenější vztahy mezi nimi i s běžnou populací a rozkol v ústřední rodině. (Sam.Vimes)

Roswell, New Mexico

Pamatujete si teenagerský seriál Roswell, v němž se hlavní hrdinka zamilovala do emzáka, a někteří z vás u něj možná trávili své obědy po škole? Tak se připravte na reboot, jenž bude prakticky o tomtéž. A jenž vypadá jako klasická pubertální romanťárna od CW, na něž jsme od této stanice zvyklí. A kterou asi rádi vynecháme.

The Purge

Sakra, tohle bude pro kabelovku USA hit jako prase. Televizní Očista se od svých filmových bratříčků totiž evidentně nebude prakticky vůbec lišit a v řemeslně precizní upoutávce nám nabízí všechny atributy, na které jsou fanoušci této značky zvyklí. A vzhledem ke stále velkým tržbám posledního celovečerního dílu nevidím ani jeden důvod, proč by to tvůrcům nemohlo vyjít i tady.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace