Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhá série Altered Carbon dostala zelenou


ikona
Diego.Dorlan
Altered CarbonAnthony MackieNetflix
Po dlouhém tichu okolo Altered Carbon tu máme konečně nové informace. 

Poněkud rozporuplná první sezóna Altered Carbon sice nadchnula některé diváky, ale u větší části publika si místo nevydobyla. Z toho důvodu také trvalo tak dlouho, než se vedení Netflixu rozhodlo, zda se seriál dočká druhé série, nebo zda zůstane pouze u jedné série. Nicméně od včera se mohou fanoušci této sci-fi radovat, jelikož druhá řada dostala zelenou. Showrunnerka Laeta Kalogridis pro sebe získala posilu a bude šéfovat seriálu s pomocí Alison Schapker, jež má zkušenosti se seriály jako Flash, Fringe či Alias

Obsazení seriálu také dozná jednu velkou změnu. Vzhledem k tomu, jak byla první série zakončena nebude Joel Kinnaman ve druhé sérii představitelem Takeshiho Kovacse. Této role se zhostí Anthony Mackie, kterého většina diváků může znát zejména jako Falcona z marveláckého filmového vesmíru. Pro Mackieho představuje Altered Carbon první regulérní seriálovou roli. Na to, aby předvedl, jak se mu bude na seriálovém poli dařit, ovšem bude mít pouze 8 epizod. Druhá série tak bude o dva díly kratší než první série. O čem přesně druhá sezóna bude zatím nebylo oznámeno.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace