Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

24 hodin vyfasují prequel


ikona
Spooner
2424 hodinbauerfox
Akční legenda Jack Bauer se přeci jen vrátí. Jen jinak, než jsme chtěli. 

24 hodin patří mezi televizní legendy a jedná se ukázkový prototyp napínavého seriálového thrilleru. Od doby, co jsme Jacka Bauera v návratu Live Another Day viděli naposled, však uplynuly již 4 roky. A tvůrci místo toho, aby osudu slavného agenta dopřáli tu pravou tečku, vymýšlejí pouze způsoby, jak svou značku co nejvíce ždímat. Loňský spin-off 24: Legacy přitom skončil katastrofou a na dalšího plánované bratříčka, jenž by měl být údajně právnickým dramatem, se netěší asi nikdo. Ani tato dávka zbytečností ovšem tvůrcům nestačí a plánují další seriál. A tentokrát v něm konečně dojde i na Jacka Bauera, jen v mladší verzi.

 

Ano, další kousek ze světa “čtyřiadvacítky“ bude prequelem, který nás zavede do mladších let populárního seriálového hrdiny a nejspíš nám ukáže jeho začátky coby agenta či jak se stal takovým charismatickým drsňákem. Projekt je ale ještě v plenkách a nic víc se o něm neví. Na novince pak dělají tvůrci původního seriálu Joel Surnow a Bob Cochran i producent Howard Gordon. Zatím tedy není jasné, zda se další 24 vůbec dočkáme, stanice FOX by ale údajně ráda viděla další zářez z této stáje už příští rok. Celý nápad mi však přijde krajně zbytečný a raději bych zkrátka už viděl tu napjatě očekávanou desátou řadu. Zejména, když sám Kiefer Sutherland nedávno prohlásil, že by se návratu do kůže Jacka Bauera rozhodně nebránil. Tak doufejme, že se brzy přestanou bránit i tvůrci a začnou na sequelu pracovat dřív než na všelijakých spin-offech a prequelech.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace