Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šógun dostane novou verzi


ikona
Diego.Dorlan
fxminisériešógun
Po téměř 40 letech se na televizní obrazovky vrátí legendární Šógun. 

Stanice FX se rozhodla znovu přivést na televizní obrazovky knižní a seriálovou klasiku: Šógun.  Stejnojmenná kniha vyšla v roce 1975 od autora Jamese Clavella. Kniha zaznamenala velký úspěch a dala tak v roce 1980 vzniknout minisérii. Díky úspěchu knihy i minisérie tak není divu, že nastal čas pro další verzi, kterou si tentokrát vzala na starost stanice FX. Podle představitelů FX se jednalo o největší mezinárodní produkci, kterou stanice kdy dělala. Výsledkem tohoto úsilí by měla být desetidílná série sledující osudy tří hlavních hrdinů: britského námořníka, japonského vazala šóguna a respekt hledající překladatelku.

Se seriálem je už teď spojeno značné množství prověřených jmen. Produkovat mají například Andrew Macdonald a Allon Reich, kteří se mohou pyšnit zásluhami na filmech jako Trainspotting či Ex Machina. S produkcí bude také pomáhat mnoho dalších lidí, přičemž všichni mají zkušeností na rozdávání. Několik dílů by měl režírovat Tim Van Patten, jehož práci můžete znát ze seriálu Impérieum – Mafie v Atlantic City. O scénář se postará Ronan Bennett, který napsal například Veřejné nepřátele s Johnny Deppem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace