Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Britské minisérie dostanou další přírůstek


ikona
Diego.Dorlan
Kriticky úspěšné britské minisérie získávají další přírůstek. 

Britská televize Channel 4 ve spolupráci s internetovou streamovací službou Hulu zažádala o volné pokračování minisérií National Treasure (žádná spojitost s Nicolasem Cagem) a Kiri. Autorem obou sérií je Jack Thorne, který měl od začátku v plánu vytvořit tyto minisérie jako volnou trilogii. Cílem jeho děl má být především úvaha nad tím, kdo lidé jsou a jak je média vyobrazují. Obě dvě minisérie jsou velmi kladně hodnocené kritiky, ale o komerčnímu úspěchu se ani v jednom případě příliš mluvit nedá.

Nová minisérie má nést název The Light a pojednávat o následcích tragické pohromy, jež postihne komunitu v malém městečku ve Walesu. Při zatím nespecifikované pohromě přijde o životy mnoho místních obyvatel a hlavním centrem seriálu by tak mělo být hledání viníka této pohromy. Natáčet by se mělo začít příští rok a premiéru tak můžeme odhadovat na podzim téhož roku. Koho v seriálu uvidíme ovšem zatím oznámeno nebylo.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace