Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Veronica Mars se vrací


ikona
Spooner
bellhuluveronica mars
Populární teenagerský seriál s Kristen Bell se dočká velkého návratu. 

Taky se vám zdálo divné, že tu asi tak týden nebyly zvěsti o dalším plánovaném rebootu či návratu seriálové pecky? Tak nyní už bude svět zase v rovnováze. Ano, dneska si probereme možný comeback Veronicy Mars. Známou vyšetřovatelku ze školních lavic si dnešní dvacátníci až třicátníci asi velmi dobře pamatují. Ostatně, v tuzemských televizích rotoval tento slušný mix detektivky a teenagerského kousku jednu dobu docela často a mnozí z nás si ho dávali tzv. k obědu. Seriál byl ale nakonec zrušen po pouhých třech sezónách a ani pár let starý, fanoušky vymodlený (a zaplacený), film moc díru do světa neudělal. I přesto má ovšem seriál pořád slušný kultovní status a z Kristen Bell udělal poctivou seriálovou hvězdičku. A to je dost důvodů na to, proč tuto značku vrátit do hry.

 

Veronica by se tentokrát měla objevit na internetovém Hulu, jenž už údajně s původními producenty i tvůrci dolaďuje poslední detaily smlouvy. Tentokrát se tedy nejspíš nejedná o žádné sny či počátek dohadování, vše už je totiž téměř v plném proudu! Do limitované osmidílné série se pak vrátí nejen hlavní hvězda Kristen Bell, ale také showrunner seriálu Rob Thomas, jenž už údajně maká na scénáři. A to je prozatím všechno, co o dalším z plánovaných seriálových návratů víme. Producenti pak tvrdí, že chtějí samozřejmě zpět i většinu původního obsazení. Kromě Bell však zatím další známá jména potvrzena nejsou. Tak uvidíme, zda se fanoušci budou moci po zmiňovaném filmu už podruhé radovat z návratu své televizní oblíbenkyně. Já osobně bych si další porci této poctivé jednohubky klidně dal.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace