Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dr. House míří do vesmíru


ikona
Spooner
avenuehbohouselaurie
Televizní veterán Hugh Laurie se chystá na další seriálovou štaci. A tentokrát zamíří do sitcomu! 

Herecký sympaťák a náš věčný oblíbenec Hugh Laurie si dal sice po konci legendárního Dr. House od seriálů menší pauzu, v posledních letech ovšem zase razantně šlápl na plyn a jde od jednoho projektu k druhému. V Nočním recepčním si svého záporáka totálně vychutnával, dramatický seriál Chance ovšem skončil totálním failem, na který téměř nikdo nekoukal. A tak doufáme, že si v právě dotočené adaptaci Hlava XXII od George Clooneyho napraví reputaci. Pokud by to náhodou nevyšlo, brzy poté se nám nejspíš představí v dalším zajímavém kousku.

 

Zahraje si totiž hlavní roli v chystaném sitcomu od HBO, Avenue 5. Novinka nás zavede do budoucnosti, zejména do vesmíru a bývalý představitel Dr. House si zde zahraje okouzlující kapitána Ryana Clarka, jenž má na starosti právě titulní projekt. Ano, moc toho o seriálu nevíme. Už teď je ale díky HBO jasné, že se nebude jednat o žádný tuctový sitcom. Tomu ostatně nasvědčuje i jméno showrunnera, jimž je Armando Iannucci, autor oceňované politické satiry Veep, v níž si Laurie ostatně zahrál v jedné ze sérií vedlejší roli. Kvalitu před i za kamerou bychom tedy měli zajištěnou. Snad to tedy přinese HBO po čase nějaký výrazný komediální hit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace