Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Muž z oceli bude Zaklínačem!


ikona
Spooner
cavillhenry cavillnetflixwitcherzaklínač
Adaptace slavné fantasy ságy od Netflixu ulovila do hlavní role pořádnou hvězdu! 

Už je to konečně tady! Několik měsíců fanoušci fantasy ságy (či herních adaptacích) Zaklínač čekali na to, kdo si titulního borce Geralta z Rivie vůbec zahraje. Miliony příznivců se pak prakticky modlily, aby si slavného lovce nestvůr zahrál charismatický Mads Mikkelsen nebo Nikolaj Coster-Waldau ze Hry o trůny. Jenže volba nakonec padla na možná malinko nečekanou, ale pro tvůrce více hvězdnou tvář. Ano, správně jste pochopili, že oblíbenou fantasy postavu si nakonec zahraje Henry Cavill!

 

O hvězdě Muži z oceli či posledního Mission: Impossible se přitom v souvislosti se Zaklínačem začalo mluvit před pár týdny. Tehdy sám herec v jednom rozhovoru prohlásil, že by měl o roli Geralta coby velký fanoušek Sapkowskiho předloh zatracený zájem. Jenže už tehdy už údajně byla ruka v rukávě a Cavill společně s showrunnerkou projektu Lauren Schmidt Hissrich (nepodařená comiscová týmovka The Defenders) testovali ohlasy publika. A ty byly (pro mě malinko záhadou) spíše pozitivní. Je zkrátka vidět, že Netflix nehodlá na jednom ze svých nejočekávanějších projektů šetřit. První série pak bude mít skromných, ale o to snad nabušenějších, 8 epizod. A stále platí, že si na ni pravděpodobně počkáme až do roku 2020. Uvidíme, jaké další slavná jména očekávané fantasy ještě přiláká. Mezitím si počtěte, co vlastně od seriálu očekáváme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace