Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rosamund Pike v seriálovém thrilleru


ikona
Sam.Vimes
bankers wifecristina algerrosamund pike
Bývalá bondgirl zmizí ve světě mezinárodních financí. 

Britská herečka Rosamund Pike na sebe poprvé výrazněji upozornila jako bondgirl v poslední bondovce Pierce Brosnana Dnes neumírej. V posledních letech se objevila třeba v drsném westernu Hostiles, v polozapomenutém fantasy Hněv Titánů a především v titulní roli ve Fincherově adaptaci Zmizelé od Gillian Flynn. Nyní se chystá na televizní obrazovky s adaptací románu Banker’s Wife, kterou bude produkovat a také si v ní zahraje.


Teprve letos vydaná kniha od Cristiny Alger je thriller o dvou ženách, jež nezávisle na sobě začnou rozkrývat rozsáhlou síť finančních machinací, a to je vystaví nebezpečí. Jako výkonné producentky budou na seriálu pracovat Meredith Stiehm a Lesli Linka Glatter. První jmenovaná stejnou pozici zastávala po pět sezón u Homelandu, kde ji poté vystřídala druhá jmenovaná dáma. Stiehm se u Bankéřovy manželky ujme adaptování, kromě Homelandu má za sebou ještě třeba americkou verzi Mostu. Glatter bude režírovat. V portfoliu má mimo jiné Západní křídlo nebo Twin Peaks.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace