Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Američtí bohové mají další problémy


ikona
Spooner
american godsamericti bohovefullergaiman
Mysleli jste, že se brzy dočkáme druhé řady? Tak nyní to vypadá, že seriál má větší problémy než kdy dřív. 

V bedně asi nyní neexistuje prokletější seriál než Američtí bohové a něco mi říká, že aspoň polovina kravaťáků kabelovky Starz nyní krutě lituje toho, že ho vůbec odklepla. První série neměla očekávaný divácký úspěch a stanice tak chtěla pro druhou řadu razantně skrouhnout rozpočet. To se ovšem nelíbilo hlavním showrunnerům Bryanu Fullerovi a Michaelu Greenovi a od projektu odešli. A brzy po nich si sbalila kufry i Gillian Anderson. Když pak pozici hlavního tvůrce převzal Jesse Alexander, jenž na seriálu spolupracoval už s Fullerem, mnozí doufali, že je příběh Stína a spol. konečně v dobrých rukách a začalo se točit. Jenže teď se ukazuje, že American Gods jsou ve větším průseru než kdy dřív.

 

Také Alexander totiž u Bohů de facto skončil. Tedy tak trochu. Scenárista sice nedostal oficiálně padáka, jen mu bylo řečeno, ať už na seriálu prostě nepracuje. Že vám to přijde bizarní? No, to je teprve začátek. Televize Alexandera “vyhodila“ po sedmi neúspěšných pokusech Bohy posunout tím správným směrem. Autor předlohy Neil Gaiman totiž nebyl údajně spokojený se scénářem, který původní showrunneři vytvořili pro druhou sérii, a tak byl jejich nástupce požádán, ať sezónu komplet přepíše. Jenže to se ukázalo jako ne zrovna šťastné řešení. Jeho scénáře totiž byly podle všeho zatraceně slabé a skončilo to tak, že herci si sami měnili dialogy během natáčení. 

Práci na scénáři navíc Alexander nestíhal, docházelo ke zpožděním, natáčení se změnilo v jeden velký chaos a momentálně je zastaveno úplně. Natáčení už má 6 týdnů zpoždění, herci marně čekají na scénář k finále a místo toho se musí chystat na přetáčky či dotáčky scén předchozích epizod. Producenti se nyní snaží najít někoho z tvůrčího týmu, jenž by mohl funkci showrunnera převzít. Zatím ale marně. Produkce druhé řady American Gods se zkrátka změnila v jeden velký bordel a docela se začínám obávat výsledku. A něco mi říká, že Starz tento prokletý seriál po druhé řadě možná raději co nejdříve ukončí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace