Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Netflix chystá seriál Poslední vládce větru


ikona
krauset
avatarlast-airbendernetflixposlední-vládce-věteu
Dopadne lépe než filmová verze z roku 2010? 

Animovaný seriál Poslední vládce větru (Avatar: The Last Airbender) dostane na Netflixu hranou verzi. Příběh sleduje dobrodružství Aanga, Avatara a Posledního vládce větru, ve světě rozděleném do čtyř národů: Vody, Ohně, Země a Větru. Výjimeční jedinci každého národa nazývaní „vládci“ („benders“) jsou schopni příslušný element ovládnout skrze bojová umění. Titulní Avatar pak dokáže vládnout všem čtyřem a má přinést rovnováhu Síle světu. Aang a jeho družina musí zachránit svět, porazit Lorda Ohně Ozaie a ukončit ničivou válku mezi národy.  

 

S produkcí se začne příští rok a výkonnými prodcenty a showrunnery budou Michael DiMartino a Bryan Konietzko, tvůrci animovaného seriálu z let 2005 až 2008, jenž slavil značné úspěchy včetně ceny Emmy. Slibují, že tentokrát nedojde k žádnému „whitewashingu“ jako u filmové verze z roku 2010, kterou režíroval M. Night Shyamalan a která má na Rotten Tomatoes krásných 6 % pozitivních recenzí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace