Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Smrtonosná zbraň má další problémy


ikona
Spooner
foxlethal weaponwayanszbraň
Seriálový remake akční klasiky má po odchodu Riggse další průser. Znamená to už definitivní konec? 

Já už ani nevím, jestli se mám smát, nebo brečet. Seriálový remake Smrtonosné zbraně rozhodně nepatří mezi námi sledované kousky, na to máme filmovou klasiku až příliš v lásce. Koukat se ovšem na to, jak se tvůrcům jejich vcelku slušný hit rozpadá pod rukama, je docela slušný bizár. Problémy začaly letos na jaře, když se provalilo, že se představitel Riggse Clayne Crawford chová na place jako idiot a všem okolo dělá ze života peklo. Situace došla prý dokonce tak daleko, že s ním jeho herecký parťák Damon Wayans přestal komunikovat a sám na sociálních sítích a v médiích do Crawforda slušně šil. Vše to vyvrcholilo Crawfordovým vyhazovem a Riggse na počátku třetí série nahradil bývalý agent CIA Wesley Cole v podání Seana Williama Scotta. Jenže když už se zdálo, že se situace jakž takž stabilizovala, přichází další průser. Tedy spíš už pořádný trapas.

 

Ze seriálu totiž nakonec odchází i Damon Wayans, tedy i druhá polovina smrtonosného dua Roger Murtaugh. Tentokrát však nejde o žádné tvůrčí neshody, ale ryze osobní důvody. Wayans se chce zkrátka více věnovat rodině, která na tom není v poslední době zdravotně nejlépe, a navíc sám zjistil, že před blížící se šedesátkou je pro něj náročné seriálové natáčení trochu moc. Wayans by pak měl ze seriálu odejít po 13 dílech třetí série, aby měli tvůrci dost času na nalezení jeho náhrady. Ano, čtete správně. V seriálu Smrtonosná zbraň nakonec nebude ani jedna z legendárních postav a místo toho definitivně nastoupí nesouvisející dvojice. Vzhledem k tomu, že Wayans byl jedním z hlavních důvodů, proč třetí řada i po průserech s Crawfordem nakonec dostala zelenou, je jeho rozhodnutí opravdu nechtěně směšné. Tohle prostě tvůrci a producenti naprosto projeli a jde o jasný důkaz, že tuhle prokletou show už by měli u FOXů raději zrušit a ne ji za všech okolností držet při životě. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace