Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Letopisy Narnie míří do bedny


ikona
Spooner
letopisynarnienetflix
Slavná fantasy sága se po filmové trilogii dočká druhé šance. A to na samotném Netflixu. 

Filmová trilogie Letopisů Narnie rozhodně nepatří mezi vrcholy fantasy žánru a nezapsala se do diváckého povědomí tolik, jako třeba Pán prstenů nebo Harry Potter. Své si ovšem tato série i přes nevalné kvality rozhodně vydělala a fanoušků knižních předloh od C. S. Lewise je pořád tak ohromné množství, že bylo jen otázkou času, než se tato značka zase vrátí do hry. A jelikož plány na dlouho spekulovaný čtvrtý celovečerní díl asi definitivně padly, zhostil se této hozené rukavice samotný Netflix.

 

Právě internetový gigant nyní podepsal smlouvu s vlastníky Lewisovch děl a má s fantasy světem za skříní opravdu velké plány. Mají zde totiž v plánu vytvořit hned několik seriálů, ale překvapivě také filmů. Nic víc se dosud o seriálové Narnii neví, zatím totiž nebyl k projektu najat žádný showrunner. Dá se ale očekávat, že se pojede hezky od prvního dílu a vzhledem k ambiciózním plánům na projektech nejspíš Netflix nehodlá šetřit. Po Pánu prstenů, Zaklínači či Kolu času se tak jedná o další legendární knižní fantasy ságu, jež se stěhuje do seriálových vod. Snad se na internetu bude Narnii dařit lépe než v kinech.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace