Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Česko vyfasuje hororového Jeníčka


ikona
Spooner
jeníčekúsvit
Čeští tvůrci chystají nadějný seriál, který nám představí pohádkové postavy tak trochu jinak. 

Tuzemský seriálový rybníček nám zejména díky HBO a České televizi naservíroval slušnou porci povedených titulů a po televizní stránce už na tom zkrátka nejsme tak špatně, jako ještě před pár lety. Pořád se ovšem u nás spoléhá prakticky na ty samé žánry a na odvážnější kousky se u nás tak trochu prdí. A přesně tuhle díru by mohl aspoň zčásti zalepit chystaný český hororový seriál Úsvit.

  

Zajímavý projekt chystá režisér Jindřich Vrága, jenž má za sebou zatím jen kraťas Bananocalypse. Jeho seriálová prvotina by nás zavést do fiktivního městečka, v němž se za záhadných okolností začnou ztrácet děti. A postupně se do toho zaplete hlavní hrdina, poněkud starší a drsnější Jeníček s jedním okem. Dojde ale také např. na vodníka, Rumcajse, Bílou paní či Otesánka. Úsvit nám zkrátka představí pohádkové klasiky v podstatě modernějším a malinko hororovém hávu. Sami tvůrci pak mluví o tom, že brali inspiraci u současných seriálových kousků jako Stranger Things, Ash vs. Evil Dead či Dark. A z prvních fotek jednookého Jeníčka v podání Jana Jacksona je to docela vidět. Nechme se tedy překvapit, jak tento na naše končiny celkem odvážný projekt nakonec dopadne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace