Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Legend of Zelda seriálu?


ikona
Spooner
netflixzelda
Jedna z nejslavnějších videoherních sérií se možná konečně dočká své adaptace. Kdo se jí ujme? 

O hrané adaptaci videoherní legendy Legend of Zelda se mluví už tak dlouho, že už v ni ani někteří fanoušci možná ani nedoufají. Spekulace o tom, že se jedna z největších pecek Nintenda objeví na plátně, se objevily mnohokrát a často je rozjeli právě skalní příznivci. Před třemi lety pak s plány na vlastní adaptaci vyrukoval i samotný Netflix, jenže i tady se nakonec nic nedělo. Nyní to ovšem vypadá, že fanouškům začíná svítit další maličké světlo na konci tunelu.

 

Podle zákulisních zpráv totiž na seriálové verzi Zeldy pracuje producent Adi Shankar, jenž má na kontě animovanou adaptaci herní pecky Castlevania na Netflixu. Což je vzhledem k tomu, že je to jedna z mála předělávek hry, která dělá fanouškům radost, poměrně dobrá zpráva. Shankar na sociálních sítích napsal, že již pracuje na adaptaci další hry japonského herního giganta. A podle spekulací by tou hrou měla být právě Legend of Zelda. Nintendo ani Shankar ovšem oficiálně zatím nic nepotvrdili. Můžeme tedy zatím jen spekulovat, zda bude pátrání hrdinného Linka po titulní princezně Zeldě po vzoru Castlevanie opět animované, či zda se opravdu přeci jen objeví na Netflixu. V tuto chvíli ale berme tuto zprávu raději s rezervou. O Zeldě už se totiž napsalo tolik novinek, že už na další podobné drby musíme být opatrní.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace