Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se vrátí v seriálových Star Wars?


ikona
Spooner
boba fettdisneymandalorianpascalstar wars
V očekávaném seriálu The Mandalorian se mohou fandové těšit i na jednoho starého známého. 

První hraný seriál ze světa Hvězdných válek The Mandalorian se už chvilku vesele točí a jeho tvůrce, režisér Jon Favreau, si dává velmi dobrý pozor na to, aby na veřejnost neuniklo až příliš informací. I to málo nám ovšem zatím stačí ke spokojenosti. Seriál se bude odehrávat v období mezi pádem Impéria a nástupem Prvního řádu a budeme v něm sledovat osudy osamělého pistolníka pocházejícího z rasy válečníků z planety Mandalore. Hlavní roli si pak zahraje Pedro Pascal ze Hry o trůny či Narcos a záda mu bude krýt např. drsňačka Gina Carano, Giancarlo Esposito z Breaking Bad, veterán Nick Nolte či režijní legenda a občasný herec Werner Herzog. A jako dárek k Vánocům Favreau fandům potvrdil, že se v novince dočkáme i postavy, jež si můžete pamatovat z původní trilogie.

 

Oním navrátilcem je pak lovec odměn, droid IG-88, jenž se mihnul po boku Boby Fetta v Impérium vrací úder. A jelikož hlavní postava by měla právě pokračovatelem Boby či Jango Fetta, dává návrat jednoho z jeho kolegů docela smysl. Nejedná se pak sice o nijak důležitý či významný charakter z filmové série, hardcore fanoušci ovšem tento návrat a milé pomrknutí na stále nejlepší epizodu Star Wars jistě ocení. Stejně jako fakt, že tvůrci se nejspíš podle režisérovy fotky na Instagramu v tomto případě obejdou bez CGI efektů a budou spoléhat na starou dobrou ruční klasiku. Uvidíme, kolik podobných překvápek či návratů si Favreau pro diváky ještě připraví.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace