Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vikingové končí


ikona
Spooner
historyvikingovévikings
Populární historický megahit to balí. Dočkáme se navazujícího spin-offu? 

Ano, čeká nás další velké, a zřejmě i pořádně epické, seriálové loučení. Během letošního roku řeknou divákovi sbohem tři obří hity a neselhávající stálice, a to Teorie velkého třesku, Homeland a zejména pak Hra o trůny. A nyní je jasné, že je několik měsíců poté bude následovat další obří hit, populární Vikingové. Krvavá sága Ragnarovy famílie se stala obřím diváckým hitem už od první série a do té doby zejména dokumentární kabelovka History se velmi výrazně zapsala do seriálového rybníčku. A i když měly jednotlivé série kolísavou tendeci od pecky až po uzívanou nudu, během nyní běžící páté řady se kvalita dle všeho drží na velmi slušné úrovni, spokojených fanoušků je stále mnoho a stanice se nebojí do epických řežeb investovat čím dál více dolarů. Jenže každá sága má zkrátka svůj konec.

 

Stanice History totiž před pár dny oznámila, že nedávno dotočená šestá série (ano, tvůrci jsou opravdu rychlíci) bude pro Vikingy zároveň tou poslední. Ve dvacetidílné sezóně, v níž by se příznivci Valhaly měli podívat do Ruska či na Hedvábnou stezku, se osudy Ivara, Bjorna a spol. definitivně uzavřou a jako tradičně i poslední vikingský zářez dostaneme rozdělený na dvě části. Té první se nejspíš dočkáme letos na podzim, té druhé v průběhu příštího roku. To ovšem neznamená, že si na History od krvavých řezničin odpočineme. Tvůrce seriálu Michael Hirst už totiž prý pracuje na spin-offu, který by měl na úspěch a nejspíš i atmosféru historického hitu navazovat. O kom bude pojednávat, drží samozřejmě autor pod pokličkou. Něco nám říká, že jeho domovská kabelovka ale tímto přídavkem rozhodně nepohrdne. A diváci také ne.

Vytáhni v hospodě: A aby těch velkých konců nebylo málo, příští rok se poslední jedenáctou sérií rozloučí i úspěšný sitcom Taková moderní rodinka. Tedy pokud se ještě dívate.


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace