Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se animovaný Spidey seriálů?


ikona
Spooner
marvelparalelní světyspider man
Nečekaný animovaný hit Spider-Man: Paralelní světy se možná dočká televizních spin-offů. 

Animák Spider-Man: Paralelní světy je asi jedním z největších překvápek loňského roku, jenž slaví úspěchy snad na všech frontách. Diváci i kritici jásají nadšením, snímek si dokonce odnesl Zlatý glóbus pro nejlepší animák a po kasovní stránce se také jedná o solidní trefu do černého. Sony chce samozřejmě své nové univerzum vytěžit, jak se jen dá. Chystá se tedy klasický sequel a spekuluje se také o jednom celovečerním spin-offu. A jak to vypadá, nezůstane pouze u něho.

 

Sony totiž údajně uvažuje o tom, že některé Spideyho charaktery z úspěšného hitu vytěží prostřednictvím vlastních seriálů. Což se tamním kravaťákům zdá rozumnější varianta, než zahltit kina v následujících letech milionem spin-offů. A také nám se to zdá jako celkem rozumný plán. Jaké pavoučí verze by se svého televizního spin-offu mohli dočkat, zatím není jasné. Takový seriál o Spider-Manovi Noir by ovšem asi mnohé potěšil.  Uvidíme, kolik pavoučích mužů nakonec v bedně skončí. Jen doufáme, že chystané projekty nijak nesleví z vysoce nastavené kvalitativní laťky.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace