Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Resident Evil je zpět


ikona
Diego.Dorlan
adaptaceNetflixResident Evil
Jak to vypadá s dalším výletem Residen Evil na obrazovky? 

To, že Netflix připravuje další sérii, asi nepřekvapí nikoho. Že se ovšem bude jednat o adaptaci Resident Evil, už možná ano. Někteří z vás toto jméno znají spíše z filmových adaptací s Millou Jovovich a jiní si zase v první řadě vybaví spíše hry s tímto názvem. Již před nějakou dobou se mluvilo o rebootu Resident Evil na plátnech či televizních obrazovkách a jediné jméno, jež je zatím spojené s projektem, je Johannen Roberts. Ten by se měl postarat o scénář a režii k rebootu, nicméně jedná se o vcelku neznámého tvůrce.

Zda se Roberts ujme potenciální filmové nebo seriálové adaptace zatím není zřejmé a žádná jiná jména, spojená s projektem, doposud oznámena nebyla. V plánu je ovšem pokusit se rozšířit mytologii série, což naznačuje nový směr této značky. Údajně bychom se mohli podívat hlouběji do vnitřního fungování korporace Umbrella a sledovat, jak se mění světový řád po propuknutí nákazy. Jak to vidíte vy? Chtěli byste raději seriálovou verzi filmového Resident Evil, nebo aby se série snažila zůstat více věrná herní předloze?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace