Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálová Temná věž nabírá obsazení


ikona
Spooner
amazondark towerkingtemná věž
Slavná série Stephena Kinga si dá repete. Kdo se objeví v seriálovém pokusu od Amazonu? 

Celovečerní adaptace Temné věže od Stephena Kinga je jedním z těch filmů, o němž se ve slušné společnosti raději nemluví. Byl to zkrátka průser, na který už většina z vás asi ráda zapomněla. A asi jste tedy zapomněli i na fakt, že Kingův knižní svět se měl původně dočkat nejen filmových pokračování, ale také seriálového bratříčka. A toho nakonec přeci jen dostaneme, jen nebude mít s nepovedeným filmem nic společného. Plánovaný kousek od Amazonu a tvůrce Živých mrtvých Glena Mazzary totiž bude prequelem, konkrétně originem legendárního pistolníka Rolanda, v němž se dočkáme jeho první mise či příběhu, jak přišel ke svým proslulým koltům. A samozřejmě zde dojde také k jeho prvnímu střetu se záporákem, Mužem v černém. A právě tyto dvě ostře sledované role jsou konečně obsazeny.

 

Rolanda sipo Idrisi Elbovi zahraje nepříliš známý Sam Strike, televizní herec, jenž se objevil v nedávném sci-fi propadáku Nightflyers a ukáže se v očekávané minisérii od HBO Chernobyl. Těžko říct, zda má opravdu dostatek charismatu na tuto ikonickou roli. Už teď je však jasné, že to bude mít u fanoušků hodně těžké. Jeho nemesis si pak zahraje taktéž neznámý Jasper Pääkkönen ze seriálových Vikingů či oceňovaného BlacKkKlansman. Amazon, který zřejmě brzy objedná pilot seriálu, tak v tomto případě kašle na hvězdná jména a chce to se slavnou ságou zkusit maličko jinak. Uvidíme, jak se jim tento pokus vyplatí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace