Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sex ve městě získá nástupce


ikona
Spooner
sex ve městě
Fanynky kultovního seriálu se možná dočkají nečekaného nášupu. Tedy tak trochu. 

Sice se mi to jako odpůrci Carrie Bradshaw a její dámské partičky špatně píše, ale Sex ve městě zkrátka patři mezi seriálové kultovky a největší ženské televizní klasiky, na kterou divačky slyší i po letech. A jelikož se třetího celovečerního pokračování kvůli rozhádanému obsazení fanynky asi jen tak nedočkají, je nutné přijít s náhradou. A tu samozřejmě nedostaneme od nikoho jiného než od autorky knižního Sexu ve městě, Candace Bushnell.

 

Televizní sekce Paramountu totiž koupila práva na její chystanou knížku Is There Still Sex in the City?, jenž je (jak jste asi z názvu všichni pochopili) v podstatě pokračovatelem slavného seriálu. Autorka se v něm samozřejmě opět podívá do New Yorku, kde tentokrát bude skupinku žen po padesátce a to, jak jim to jde v tomto věku s randěním, soukromým životem a samozřejmě i se sexem. Jedna z nich bude rozvedená, další vdaná s dětmi, třetí se bude snažit držet na sexuálním vrcholu atd. Tady se prostě pojede podle stejného mustru, jen se posuneme o dvě generace dále. Na seriálu se začíná pracovat už nyní, i když kniha vyjde až v létě tohoto roku, a scénáře se ujme sama autorka. A něco mi říká, že na televizní domov nebude tento projekt čekat dlouho. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace