Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Halo našlo Master Chiefa


ikona
Spooner
halochiefshowtime
Seriálová adaptace populární hry konečně obsadila svou kultovní postavu. Kdo si ji zahraje? 

Fanoušci slavné herní série se brzy konečně dočkají. Po letech spekulací o celovečerním zpracování a pár podivných websérií se populární herní sága Halo dočká seriálového zpracování. To pro nás chystá kabelovka Showtime, která slibuje jeden z největších projektů ve své historii. Scénář má na starosti nepříliš známý Kyle Killen a natáčení podle všeho začne už brzy. Tentokrát už se zkrátka fandové dalšího odkladu bát asi nemusí. Seriál totiž nyní ulovil představitele ostře sledované role a jedné z nejslavnějších herních postav poslední dekády, Master Chiefa.

 

Hlavního hrdinu seriálu, jenž je zároveň jedinou nadějí lidstva při boji proti armádám emzáků, si zahraje Pablo Schreiber. Ten se v posledních letech stačil proměnit v solidní televizní jistotu a mohli jsme ho vidět ve vězeňském hitu Orange is the New Black, nefér přehlížené satiře The Brink a aktuálně účinkuje v Amerických bozích. Z filmů se pak ukázal v Mrakodrapu s Rockem, Den of Thieves či Prvním člověku. Schreiber má zkrátka kariéru solidně rozjetou, charisma mu rozhodně nechybí a také v méně povedených projektech dokáže zanechat dojem. A role Master Chiefa by mu mohla ještě víc nakopnout kariéru. Za mě tedy hodně dobrá volba, s níž by mohli být fanoušci spokojeni.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace