Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ghost Rider se dočká seriálu


ikona
Spooner
ghost riderhulumarvel
Temnější hrdina Marvel univerza se dočká seriálového reparátu. 

Ghost Rider sice patří mezi oblíbené temné comicsové hrdiny od Marvelu, před kamerou se mu ovšem dvakrát nedařilo a na děsivá béčka s Nicolasem Cagem by fandové nejraději zapomněli. Příběh hrdiny, jenž se v blízkosti zla stává pekelným jezdcem a přivádí zlosyny do podsvětí, se ovšem před pár lety povedlo solidně vzkřísit ve čtvrté sérii Agentů SHIELD, kde si hlavního hrdinu Robbieho Reyese zahrál sympatický Gabriel Luna.  Jen se místo na motorce proháněl v nadupané káře. A nedopadlo to vůbec špatně a tato verze zanechala v divácích rozhodně lepší dojem než před lety ukrutné Cageovo přehrávání. A nejspíš právě proto si dáme nyní nečekaný přídavek.

 

Ghost Rider se totiž na internetovém Hulu dočká seriálu a ohnivého antihrdinu ztvární opět Luna, jehož mimo jiné uvidíme letos v novém Terminátorovi. Pokud ovšem čekáte, že seriál bude pokračovat v jeho příběhu z partičky agenta Coulsona, jste na omylu. Seriál totiž slibuje zcela jiné pojetí slavné postavy a s Agenty SHIELD nebude prakticky nic společného. Prostě se nejspíš začne hezky od nuly. Uvidíme, co z této překvapivé strategie vznikne. Hulu, jehož většinovým vlastníkem je Disney, tak pokračuje v rozšiřování produkce od Marvelu. Ghost Rider se tímto přidává k úspěšným The Runaways, několika animákům v čele s Kačerem Howardem a nové oznámenou comicsovkou Helstrom. Doufáme, že seriálový rybníček bude Ghost Riderovi opravdu sedět o něco více.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace