Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Duna míří do bedny


ikona
Spooner
dunavilleneuve
Slavná sci-fi sága se dočká nejen filmu, ale také seriálu! 

Asi všichni filmoví fanoušci už vědí, že příští rok vtrhne do kin dlouho odkládaná a ambiciózní adaptace sci-fi románů Franka Herberta, Duna. A všichni od ní čekají sakra velké věci. Velkolepé sci-fi má totiž na starosti jeden z nejlepších režisérů současnosti Denis Villeneuve a před kamerou se objeví Timothee Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Jason Momoa, Javier Bardem a další kupa slavných jmen. A u Warnerů tomuto projektu evidentně sakra věří. A to tak moc, že mu už nyní odklepli seriálový spin-off.

 

Seriál Dune: The Sisterhood bude samozřejmě operovat ve stejnému univerzu jako film a zaměří se na záhadný ženský řád  Bene Gesserit. Nemělo by však jít o žádný vynucený béčkový projekt. Režie pilotu a samozřejmě i produkce se totiž ujme sám Villeneuve a Warner Bros. by právě tímto projektem chtělo rozjet svou chystanou streamovací službu. Zda se v seriálu objeví i někdo z natřískaného filmového obsazení, zatím není známo. Vůbec bych se tomu ale nedivil. I přesto se jedná ze strany Warnerů o celkem riskantní krok. Vzhledem k parádnímu režisérovi na palubě obou projektů mi však něco říká, že tento risk by jim mohl vyjít.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace