Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Final Fantasy míří do bedny


ikona
Spooner
final fantasy
Legendární herní série se dočká další šance. 

Zatímco ve světě konzolí a videoher patří série Final Fantasy po nekonečné řadě her mezi legendy, jež si navíc stále udržuje svou kvalitu, snahy studia Square Enix o pořádnou filmovou adaptaci ovšem zatím končily spíše rozpačitě. První film Final Fantasy: Esence života se stal pověstným megapropadákem, Advent Children a Final Fantasy XV: Kingslayer pak po kvalitativní stránce dopadly mnohem líp, stále se však jednalo spíše o kousky pro skalní fandy, jež toho běžným divákům moc neřekly. Značka Final Fantasy má ale pořád zatraceně velkou sílu. A právě proto se již brzy dočká seriálu.

 

Seriál bude vycházet z online verze Final Fantasy XIV, zavede nás tak do země Eorzea a bude se soustředit na boj mezi magií a technologií za účelem zavést ve světě konečně mír. Detaily příběhu samozřejmě nechávají tvůrci pod pokličkou, příběh by ovšem měl vycházet z původního herního příběhu. Projekt má pak na starosti televizní divize Sony a společnost Hivemind, která momentálně pracuje na seriálovém Zaklínači a čtvrté řadě The Expanse. Square Enix pak jistě bude chtít divákům naservírovat co nejepičtější podívanou a momentálně hledá projektu domov na nějaké ze streamovacích služeb. A vzhledem k tomu, že Hivermind má nyní exkluzivní smlouvu s Amazonem, nabízí se jako první právě tato možnost. Tak uvidíme, zda se tentokrát podaří slavnou sérii prodat i širší veřejnosti.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace