Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Novinkové střípky z Comic-Conu 2019


ikona
Sam.Vimes
arrowbatwomancomic-concomicscrisis on infinite earthsdcdoom patrolflashkomikslegends of tomorrowmarvelorvillestar treksupergirltitanswalking dead
Přírůstky k obsazení, objednávky nových sérií a další novinky z Comic-Conu. 

Kromě hromady lákavých trailerů nebo marvelovského panelu k fázi 4 znamenal Comic-Con také spoustu malých novinek o castingu, prodloužení či zrušení seriálů a tak podobně. Tady je najdete pěkně na jednom místě.

U Agents of S.H.I.E.L.D. právě běží šestá řada, po sedmé však seriál definitivně skončí. Už prodloužení po páté sérii bylo slušným překvapením a navíc v kontextu nekompromisního rušení marvelovek od Netflixu a k soustředění se na připravované seriály pro Disney+, opravdu nejde o nic nečekaného.

V letošním komiksovém CW cross-overu Crisis on Infinite Earths se objeví v roli Supermana v různých časových liniích Tyler Hoechlin i Brandon Routh. Hoechlin hraje muže z oceli v Supergirl, zatímco Routh v Arrowverse normálně představuje Atoma z Legends of Tomorrow. Zároveň ale byl Supermanem v Singerově filmu z roku 2006. V cross-overu se objeví také Burt Ward, Robin z šedesátkového Batmana. 

V poslední řadě Arrow se objeví Charlie Barnett (Russian Doll) jako John Diggle Jr. V dějové lince z budoucnosti povede tzv. Deathstroke gang a půjde proti ostatním potomkům hrdinů ze současnosti.

Sendhil Ramamurthy (Mohinder z Hrdinů) si v šesté řadě Flashe zahraje padoucha jménem Bloodwork. Jde o lékaře a starého kamaráda Caitlin Snow, kterého ale jeho výzkum zavede na temnou cestu.

V páté řadě Supergirl se objeví Julie Gonzalo jako Andrea Rojas aka Acrata - dravá manažerka s mystickým tajemstvím a Staz Nair jako cynický novinář s vazbami na podsvětí. Samotná Supergirl dostane nový kostým, jde o první redesign od první řady (viz níže).

Druhá řada Titans dostala datum premiéry 6. září. Objeví se v ní Iain Glen (Jorah z GoT) jako Bruce Wayne, Esai Morales jako Slade Wilson aka Deathstroke a Natalie Gumede jako Mercy Graves, osobní strážkyně Lexe Luthora.

Doom Patrol má potvrzenou druhou řadu.

Amazon již pár dní před premiérou potvrdil druhou řadu pro seriál The Boys. K obsazení se v ní připojí Aya Cash (You’re The Worst) jako Stormfront.

V další řadě Walking Dead se objeví Thora Birch (Ghost World, American Beauty) jako Gamma, jedna z šeptačů, a Kevin Carroll (The Leftovers) jako Virgil, muž který se zoufale snaží dostat domů ke své rodině.

Filmy ze světa Živých mrtvých s Rickem Grimesem se nakonec podívají do kin.

Fear the Walking Dead má potvrzenou šestou řadu. Druhá polovina páté řady začne 11. srpna. A k obsazení se přidají Colby Minifie, Peter Jacobson a Colby Hollman.

Dosud nepojmenovaný další spin-off, který se má soustředit na první mladou generaci, jež dospívá v post-apokalyptickém světě, se právě začíná natáčet. K oznámenému obsazení patří Alexa Mansour, Nicolas Cantu a Hal Cumpston. 

Animovaný Archer dostal jedenáctou řadu.

Seriál NOS4A2 podle knihy Joe Hilla dostal na AMC druhou řadu.

The Orville se s třetí řadou přesune z Foxu na Hulu.

Třetí řada Star Trek: Discovery se bude odehrávat 1000 let v budoucnosti.

Nový kostým Supergirl

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace