Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stallone a Lundgren míří do bedny


ikona
Spooner
lundgrenstallone
Akční legendy znovu spojí síly v novém seriálu. 

Hoši z osmdesátek stojí při sobě. Asi tak by se dala jednou větou shrnout novinka akčních legend Sylvestera Stallonea a Dolpha Lundgrena. Tito kámoši do nepohody už spolu samozřejmě hráli v mnoha projektech, čtvrtým Rockym počínaje a druhým Creedem konče. Tím ovšem jejich spolupráce evidentně nekončí a už se chystají sejít u dalšího, tentokrát seriálového, projektu.

 

Chystají totiž doposud nepojmenované akční drama, v němž si Lundgren zahraje tajného člena vládní agentury, jenž dokáže zastat práci celého týmu SWAT a zároveň být vyjednavačem. Prostě takový drsňák pro všechno. Tak trochu (jak jinak) béčkový námět pak sepíše seriálový veterán Ken Sanzel (Vražedná čísla, Spravedlnost v krvi). Jenže zatímco slavného Švéda uvidíme před kamerou, Stallone se zřejmě postaví pouze za ni. Nestárnoucí drsňák se chopí klasické produkce a zřejmě i režie pilotu. I když pak projekt možná nezní námětem dvakrát lákavě, díky pilným producentům o něj mají zájem nejen klasické stanice typu FOX a CBS, ale také Netflix či brzy se rozjíždějící Apple. Pravda, jejich další celovečerní spolupráci bychom asi viděli raději. Ani v seriálovém rybníčku to ale nemusí dopadnout marně.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace