Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

HBO chystá moderní Annu Kareninu


ikona
Sam.Vimes
anna kanna kareninahbohbo max
Literární klasika se dočká další adaptace, tentokrát v nečekaných kulisách. 

HBO Max chystá seriál Anna K. Překvapivě se ovšem nejedná o biografii populární české zpěvačky, nýbrž o další nové zpracování Anny Kareniny od Lva Tolstého. A zatímco BBC aktuálně připravuje tradičně pojatou adaptaci (poté, co relativně nedávno natočili i novou Vojnu a mír, rovněž od Tolstého), HBO se vydává výrazně odlišnou cestou. Jejich Karenina totiž bude young adult verze zasazená v současné Americe.


Projekt bude vycházet z dosud nevydané knihy Anna K: A Love Story novel od Jenny Lee a údajně má jít o mix Gossip Girl, 13 Reasons Why a Crazy Rich Asians. Zdánlivě dokonalá korejsko-americká dívka se bude rozhodovat mezi přítelem, kterého jí schvaluje rodina, a mužem, který by možná mohl být její pravou láskou. Kniha má vyjít v březnu příštího roku. HBO Max je streamovací služba, jejíž spuštění se chystá na jaro 2020. Kromě původní tvorby budou nabízet obsah nejen od HBO, ale i od CW, Adult Swim, New Line Cinema nebo Warner Bros. Zatím poslední velkou adaptaci Anny Kareniny natočil v roce 2012 Joe Wright s Keirou Knightley v titulní roli.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace