Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ewan McGregor se vrátí jako Obi-Wan!


ikona
Sam.Vimes
disneyewan mcgregorhvezdne valkyobi-wan kenobistar wars
Sympatický Skot si zopakuje svou nejslavnější roli. 

Fanoušci Star Wars dlouhé roky hlasitě volali po sólovce pro Obi-Wana Kenobiho, a to přímo s Ewanem McGregorem. Skotský herec se k návratu k roli Jedie vždycky stavěl otevřeně a jednu dobu to vypadalo, že bychom jeho film skutečně mohli dostat, vedle sólovek pro Yodu nebo Boba Fetta. Jenže po neúspěchu Sola dostaly Star Wars spin-offy víceméně stopku. Nemusíme ale smutnit, protože teď to vypadá, že Obi-Wan nakonec dostane rovnou celý seriál na Disney+ se samotným McGregorem v hlavní roli.

Zpráva ještě není úplně, úplně potvrzená, ale podle všeho už McGregor podepsal smlouvu a s oficiálním prohlášením se čeká na Disneyho D23 Expo za týden. Dřív by seriál mohl být jen cenou útěchy, ale v době vysokorozpočtových a prestižních televizních projektů je to možná nakonec lepší varianta než pouhý jeden film. Premisu seriálu ani jeho zasazení v časové ose Star Wars zatím neznáme (po D23 Expu budeme moudřejší), ale vzhledem k tomu že od premiéry Pomsty Sithů uplynulo už 14 let a McGregorův věk se pomalu blíží k padesátce, se zdá nepravděpodobné, že by se seriál odehrával dřív než po Epizodě III. Máte nějaké tipy, co konkrétně byste chtěli vidět? Kromě Obi-Wana Disney+ chystá ještě prequel k Rogue One o Cassianu Andorovi a seriál Mandalorian o lovcích odměn a pašerácích na okraji galaxie, který má premiéru již tento listopad.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace