Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Obi-Wan Kenobi je oficiálně zpátky! O čem bude?


ikona
Spooner
disneyewan mcgregorhvezdne valkyobi-wan kenobistar wars
Návrat Ewan McGregora do role rytíře Jedi je vážně realitou. Kam nás jeho nové dobrodružství zavede? 

Už je to týden, co se objevily spekulace o tom, že se Ewan McGregor po letech domněnek a plánů konečně vrací do role nejoblíbenějšího rytíře Jedi Obi-Wana Kenobiho. I když to mnozí z vás brali pořád spíše jako spekulaci, dalo se očekávat, že tento víkend na Disneyho konferenci D23 Expo se vše potvrdí. A to se také stalo. Hlava Star Wars universa Kathleen Kennedy přivítala slavného herce na pódiu a potvrdila tím jeho účast ve zřejmé limitované sérii. A víme i pár dalších detailů.

 

Práce na seriálu jsou totiž mnohem dál, než by mnozí fanoušci tušili. Scénáře jednotlivých epizod jsou podle Kennedy již hotové a natáčení by mělo začít během příštího roku v Londýně. Seriálu bychom se tak měli teoreticky dočkat v roce 2021 a Obi-Wan by to mohl možná stihnout ještě před plánovanou seriálovou sólovkou Cassiana Andora z Roque One, jejíž natáčení se údajně plánuje až na druhou polovinu příštího roku. Návrat mistra Jedi by se pak měl odehrávat osm let po Pomstě Sithů, tedy zhruba v podobné době jako neúspěšná sólovka Han Sola. Obi-Wan zde bude na planetě Tatooine samozřejmě coby záhadný Ben po očku hlídat malého Lukea Skywalkera. A během toho se zřejmě zaplete do nějaké místní šlamastyky. Kdo další se v seriálu objeví, či kdo si stoupne za kameru (vrátí se Stephen Daldry, jenž měl prý točit původně filmovou sólovku?), se nejspíš ještě nějaký pátek nedozvíme. Už teď se jsme ale na návrat jedné z nejoblíbenějších Star Wars postav sakra zvědaví.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace