Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: See Jasona Momoy


ikona
Spooner
applemomoasee
Apple TV+ představilo jeden ze svých největších seriálových taháků. A docela to bolí. 

Už máme jasno, streamovací služba Apple TV+ odstartuje 1. listopadu. A zatímco konkurenční Disney+ bude svou éru startovat premiérou skvěle vypadajícího Mandaloriana, u jablíčka spoléhají na hvězdně obsazenou The Morning Show a zejména na vysokorozpočtové See s Jasonem Momou. Seriál nás zavede do daleké budoucnosti, v níž lidstvo už dávno přišlo o zrak. Slepí lidé proto musí stále hledat nové způsoby, jak přežit a komunikovat mezi sebou. Vše se ale změní ve chvíli, když se narodí dvojčata, jež mohou vidět. Novinka se pak může podle neoficiálních zdrojů chlubit více 100milionovým rozpočtem, a má tak být minimálně stejně drahá jako konkurenční Mandalorian. Má to ovšem jednu vadu. Na projektu nejsou zatím příliš vidět. 

Celé to vypadá šíleně nudné, lacině, sterilně, nezajímavě, a pokud se chtěli tvůrci spoléhat na charisma hvězdy Aquamana, asi vsadili na špatnou kartu. Jako potenciálně největší tahoun nové služby, jenž by měl nalákat nejvíce předplatitelů, to zkrátka prozatím vypadá krajně nepřesvědčivě. A bojím se, abychom tu neměli zaděláno na velký průser. Já osobně měl totiž co dělat, abych upoutávku vůbec dokoukal.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace