Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Král Artuš se vrací do televize


ikona
Sam.Vimes
applecharlie hunnamshantaram
Hvězda Krále Artuše a Sons of Anarchy chystá nový seriál. 

Hvězda Sons of Anarchy, Krále Artuše nebo Ztraceného města Z Charlie Hunnam se vrací do televize. Zahraje si hlavní roli v seriálu Shantaram pro Apple. Jedná se adaptaci stejnojmenného románu z roku 2003 od Gregory David Robertse. Hlavní postavou je Lin (Hunnam), kterého útěk z australského vězení zavede do indické Bombaje, kde pak v místních slumech, barech a podsvětí nachází nový život. V dalších rolích se objeví Richard Roxburgh (Moulin Rouge) jako detektiv stíhající uprchlé vězně a Radhika Apte jako indická novinářka.

Scénáře píše Eric Warren Singer (American Hustle) a o režii prvních dvou epizod z desetidílného projektu se postará Justin Kurzel (Assassin’s Creed). Natáčení v Austrálii a Indii by mělo začít již příští měsíc. Apple vlastní práva na knihu od minulého roku, o adaptaci se ale mluvilo již od jejího vydání. Nejdřív práva koupili Warneři s produkční společností Johnnyho Deppa, s nímž se počítalo do hlavní role. Později to ztroskotalo na stávce scenáristů, Depp se k materiálu chtěl vrátit v roce 2013 s Joelem Edgertonem v hlavní roli, nevyšla ale ani tato verze. Na aktuální projekt jsme díky Hunnamovi rozhodně zvědaví, obavy ale vzbuzuje domovský Apple, který podivnými produkčními rozhodnutími spojenými zejmémna s cenzurou opakovaně dokazuje, že do umělecké tvorby snad raději neměl fušovat.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace