Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Autora Klubu rváčů čeká další adaptace


ikona
Sam.Vimes
chuck palahniukinvisible monsterneviditelná monstra
Chuck Palahniuk se dočká první seriálové adaptace své knihy. 

Chuck Palahniuk [pólanyk] se proslavil jako autor knižního Klubu rváčů, který pak následovala neméně vynikající filmová adaptace od Davida Finchera s Edwardem Nortonem a Bradem Pittem. Ač nejznámější, není to zdaleka jediná Palahniukova kniha a adaptace se dočkala ještě kniha Zalknutí (Choke), scénář napsal a film zrežíroval Clark Gregg. Ano, marvelovský agent Coulson. Nyní se zfilmování dočkají Neviditelná monstra, autorova prvotina, jež však po prvotním odmítnutí nakladatelem vyšla až po úspěchu Klubu rváčů a je mnohými považovaná za jeho druhé nejlepší dílo (já osobně můžu doporučit).

Kniha vypráví o modelce, jež měla všechno - perfektní kariéru, přítele, nejlepší kamarádku... než ji autonehoda zanechá znetvořenou a prakticky neschopnou řeči. Z centra pozornosti se najednou stává "neviditelným monstrem". Tehdy poznává charismatickou Brandy, která jí ukazuje jak ve svém životě otočit list a společně se vydávají na cestu, kde nechávají společenské normy za sebou. Adaptace se ujala produkční společnost Fabrik zodpovědná například za Bosche s Titusem Welliverem. Seriál píše scenáristka Jennifer Yale, která má za sebou práci na titulech jako Legion, Outlander nebo Dexter.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace