Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Seriálové Války světů


ikona
Spooner
bbcfoxválka světů
Do televize míří hned dvě adaptace slavného románu H. G. Wellse. Je ale aspoň jedna z nich zajímavá? 

Ve filmovém světě je celkem obvyklé, že se v rámci pár měsíců sejdou v kině dva velmi podobné projekty na motivy knihy či historické události. Ve světě seriálů k tomu ovšem zase tak často nedochází. Tedy aspoň do teď.  Tento podzim nás totiž nečeká pouze jedna, ale rovnou dvě adaptace legendární sci-fi H. G. Wellse, Válka světů. A oba projekty navíc odstartovaly svou trailerovou kampaň ve stejný den! Jo, trošku bizár, ale pojďme si oba kousky v krátkosti představit. Jako první tu máme pro mě mnohem lákavější adaptaci od BBC, která bude historicky a možná i knižně o něco blíž legendární předloze. Na počátku 20. století se pak invazi emzáků postaví Rafe Spall z druhého Jurského světa, Eleanor Tomlinson z Poldarku či filmový i seriálový veterán Robert Carlyle. A materiál nevypadá vůbec marně.

Druhou minisérii nám pak nabídnou na FOXech, přesuneme se do současné Evropy a útok mimozemšťanů zde bude sledovat např. Gabriel Byrne. Tato verze ovšem zatím v teaseru ničím extra neláká. Jaký z projektů vás zaujal více? A jsou další adaptace slavného románu podle vás vůbec potřeba?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace