Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spielberg a Hanks míří znovu do války


ikona
Spooner
airbratrstvohanksmasterspacificspielberg
Hvězdy Hollywoodu přijdou po Bratrstvu neohrožených a Pacifiku s další minisérii z druhé světové války! 

Už je to 19 let, co se na obrazovkách HBO objevila velkolepá válečná minisérie Bratrstvo neohrožených, která i téměř po dvou dekádách patří mezi nejlepší a největší televizní projekty vůbec. A asi všichni ví, že ho měli producentsky pod palcem Steven Spielberg a Tom Hanks. Žijící hollywoodské legendy se pak po letech na HBO sešly u další válečné minisérie, Pacifiku. Ta sice nebyla tak úspěšná, jako jeho předchůdce, pořád se jednalo o nadprůměrnou televizní podívanou. A nyní dvojice znovu spojí síly a vydá se do druhé světové války potřetí.

 

Po Evropě a Pacifiku se ovšem podíváme do vzduchu. Jejich nový projekt Masters of Air bude totiž adaptací stejnojmenné knihy Donalda L. Millera, jejíž příběh vypráví o posádkách amerických bombardérů. Neuvidíme ale jen bombardování a letecké souboje, mohlo by dojít i na pasáže z uvěznění v nacistických lágrech. Miller nechal v knize promluvit i reálné veterány, takže v seriálu bychom se i tady, podobně jako v Bratrstvu neohrožených, mohli dočkat i rozhovorů s pamětníky. O minisérii se původně mluvilo už před několika lety, až nyní ovšem slavná dvojice nejspíš našla dostatek času v plánech konečně pokročit vpřed. Kromě Spielberga a Hankse se k projektu vrátí i další producenti, včetně Grahama Yosta, jenž má na kontě i výborné Justified. Jedna změna však přeci jen nastane. Tentokrát se totiž minisérie nedočkáme na HBO, ale na streamovací službě Apple TV+. Tak snad hoši od „jablíčka“ dají válečné minisérii stejnou péči jako věhlasná kabelovka a dočkáme se úspěšného završení válečného hattricku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace