Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Velké plány pro Zaklínače


ikona
Spooner
cavillnetflixwitcherzaklínač
Jak to vypadá s budoucností očekávané fantasy? Kolika řad bychom se mohli dočkat? 

Asi už jste si stačili nejen u nás všimnout, že Netflix rozjel marketingovou kampaň seriálového Zaklínače v posledních dnech na plné obrátky. Do světa byl konečně vypuštěn parádní plnohodnotný trailer, internetový gigant ukazuje jednu parádní fotku ze seriálu za druhou a konečně známe i datum premiéry, jež se dočkáme 20. prosince. Očekávání jsou pak samozřejmě obrovská a Netflix i diváci očekávají jeden z největších hitů. A s tím nejspíš logicky tak nějak počítá i showrunnerka seriálu Lauren S. Hissrich, která má se seriálem velké a ambiciózní plány. I když fantasy novinka nebyla zatím ani obnovena pro druhou sérii (i když se s ní logicky tak nějak počítá), autorka už má v hlavě rozplánován námět na celkových sedm sérií.

 

„Vytvořila jsem základní kostru příběhu na 7 sérií. Momentálně se sami sebe ptáme, jak navrhnout příběh tak, aby diváky zajímal tolik let. Nejhorší, co bychom mohli udělat, je, že bychom celou naši energii vložili do jediné série a nepřemýšleli nad tím, co by tyto postavy mohlo čekat v budoucnosti,“ uvedla Hissrich v jednom z rozhovorů. Což jsou hodně ambiciózní plány vzhledem k tomu, že první řada ani neměla premiéru a není zatím jasné, jak moc budou fanoušci nad seriálovým zpracováním jásat. Na druhou stranu je ovšem vždy dobré vědět, že tvůrci myslí při vytváření svých příběhů na delší plán a nečeká nás žádné vaření z vody. Otázkou pak zůstává, jestli tyto plány nezhatí časem i sám Netflix, jenž má často v oblibě zařezávat i oblíbené projekty po pár sériích. Podle zvěstí ze zákulisí jsou ale tamní kravaťáci s první řadou spokojeni natolik, že se již uvažuje o obnovení hned pro více řad. Takže se možná přání scenáristky opravdu vyplní. Jestli to je dobrá, nebo špatná zpráva, se dozvíme těsně před Vánoci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace