Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálový Loki nabírá posilu


ikona
Spooner
disneyhiddlestonlokimarvel
Kdo se objeví po boku Toma Hiddlestona v Lokiho sólovce? A koho si vůbec zahraje? 

U Marvelu se po absolutním triumfu s Avengers: Endgame rozhodně neflákají a už se zde samozřejmě pilně pracuje na 4. fázi. A jak všichni moc dobře víme, do té výrazně zasáhnou také seriály streamovací služby Disney+. Jedním z těch nejočekávanějších je pak bezesporu sólovka Lokiho, v níž se Tom Hiddleston objeví jako „alternativní“ Loki, jenž v Endgame utekl z teseraktem a svým cestováním by měl podle zatím nepotvrzených spekulací zasahovat do historických událostí našeho světa. A podle mnoha spekulací by se pak mohl známý bůh přetvářky a klamu objevit také ve dvojce Doctora Strange. Plány jsou to zkrátka velmi ambiciózní a nyní už víme, kdo další se na projektu kromě britské hvězdy bude podílet.

 

Režie všech dílů se ujme televizní režisérka Kate Herron, jež má na kontě hit Sex Education či nedávnou zombie komedie Daybreak. Scénář pak sepíše nepříliš známý Michael Waldron, jenž se mírně podílel na Community či Rickovi a Mortym, výraznější sólo zářez v kariéře ho však teprve čeká.  Což nejsou zrovna jména, která by nás zahrnovala optimismem, ale u Marvelu většinu v tomto ohledu vedle nešlapou. Zajímavé je pak jméno prvního hereckého nováčka seriálu. Po boku Hiddlestona se totiž objeví Sophia Di Martino z nedávného Yesterday. Zatím není jasné, koho by si měla britská herečka zahrát. Podle zákulisních spekulací by ovšem mohla ztvárnit ženskou verzi Lokiho, do níž se bude hlavní hrdina často díky svým trikům převtělovat. Sophia by se tak mohla teoreticky dělit s Hiddlestonem o hlavní roli. Ano, je to zatím jen hodně divoký drb, jenž může být velmi daleko od pravdy. Co na tuto variantu ale říkáte?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace