Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Parazit seriálu?


ikona
Spooner
hboparazit
Jeden z nejoceňovanějších filmů loňského roku se možná podívá na HBO. 

Korejský Parazit je bezpochyby jedním z největších filmových překvapení loňského roku. Snímek režiséra Bong Joon-hoa sbírá jednu cenu za druhou, od Zlaté palmy v Cannes až po Zlaté glóby, a dá se očekávat, že i během Oscarů o něm bude slyšet. Bizarní příběh dvou zcela rozdílných rodin Kimů a Parků prostě patří mezi to nejlepší, co loni vzniklo, a také po komerční stránce se proto jednalo o solidní úspěch. A jelikož železo se musí kout, dokud je žhavé, HBO nezaváhalo a práva k tomuto korejskému hitu zakoupilo pro další seriálová dobrodružství.

 

Ano, Parazit se tak nejspíš dočká minisérie, u níž bude přítomen nejen Bong Joon-ho, ale také režisér Adam McKay, jenž má za sebou kromě komedií s Willem Ferrellem naštěstí či oceňovanou Sázku na nejistotu či seriálovou pecku Succession. Seriálový bratříček Parazita tak rozhodně není ve špatných rukou. Zatím pak není jasné, o čem novinka vlastně bude a zda se dočkáme až příliš brzkého remaku, nového příběhu či snad dokonce pokračování. Žádné dohody zatím nejsou podepsány a do potenciální série je proto asi ještě daleko. Vzhledem k tomu, že HBO údajně vyhrálo válku o práva nad samotným Netflixem, ale asi nebudou chtít tamní kravaťáci nechat projekt u ledu. Otázkou zůstává, jestli je po parádním filmu další nášup vůbec potřeba.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace