Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chucky míří do bedny


ikona
Spooner
dětská hrachuckysyfy
Legendární hororová postava bude zabíjet už i v seriálu. Kdo se jí ujme? 

Vraždící panenka Chucky patří bezpochyby mezi legendární hororové postavy a skrze filmovou sérii Dětská hra a Chuckyho další řezničiny v kinech krvavě řádí už od 80. let. Jenže i přes své kultovní postavení se značce  v posledních letech už tolik nedaří a loňský celovečerák, v němž propůjčil vraždící panence hlas samotný Mark Hamill, kiny spíše prošuměl. Tvůrci si proto řekli, že je čas zkusit štěstí jinde, a Chucky se proto dočká seriálového zpracování. Jenže u toho bohužel bude kabelovka Syfy.

 

Stanice, která o kvalitní seriály v posledních letech zakopává jen náhodou (a fanoušky oblíbené Expanse pro jistotu zrušila a museli si ho ujmout u Amazonu) si Chuckyho objednala rovnou na celou sérii a bude u toho tentokrát autor legendární postavy a tedy i celé hororové značky Don Mancini, jenž bude u seriálu působit jako showrunner a sepíše i scénář a natočí pilot. Vraždící panenka se tentokrát objeví na typickém americkém předměstí, kde celkem rychle spustí chaos a další své brutální řádění. Zároveň tím ale bude vyplouvat na povrch pravá tvář a tajemství tamních obyvatel. Měli bychom se pak dočkat i starých známých a zkoumání originu hororové ikony. Což nezní pro fanoušky rozhodně špatně. Uvidíme, zda se Chuckymu a prokleté kabelovce konečně zadaří.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace