Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Rock dostane seriál o sobě


ikona
Sam.Vimes
dwayne johnsonthe rockyoung rock
Hvězda wrestlingu a filmových pláten chystá autobiografický seriál. 

Bývalá wrestlingová a současná filmová hvězda Dwayne "The Rock" Johnson dostane seriál o sobě samém. Jmenovat se bude jednoduše Young Rock a má to být komedie. Na projektu pracuje producentka Nahnatchka Khan (Fresh Off the Boat, Don’t Trust the B—- In Apartment 23) a s ní i samotný Johnson. NBC rovnou objednala jedenáctidílnou řadu. Seriál se bude zabývat Rockovými formativními roky a on sám říká: "Podíváme se na mladého Rocka, jak řádí v ulicích Hawaie. Když jsem byl teenager, nechával jsem se zatknout pomalu každý týden, když jsem dělal věci které bych neměl, ale v zásadě jsem byl pořád dobrej kluk. Pak nás vystěhovali z ostrova a my se přestěhovali do Nashville v Tennessee, kde jsem dál dělal maléry."

Johnson po střední škole chvíli hrál americký fotbal na výšce, pak se přesunul k profesionálnímu wrestlingu, kde také přišel k přezdívce The Rock. Ještě než se ale proslavil jako hvězda WWE, protloukal se špatně placenými kšefty na malých akcích, kde byl wrestling jako doprovodná atrakce. Seriál má mít volnou vyprávěcí strukturu a znázorňovat různá období Rockova života i vztahy s jeho rodiči a babičkou, a samotný Johnson se má objevit na začátku a na konci každé epizody. I když, pokud jste někdy viděli fotku mladého Rocka, asi souhlasíte že by i teď klidně mohl hrát své o třicet let mladší já. Projekt na první pohled zní docela zvláštně a navíc jako slušný egotrip, nicméně vzhledem k Rockovu životopisu, plánovanému komediálnímu ladění a angažmá jeho samotného, by to nakonec mohla být slušná zábava.

 ---

Vytáhni v hospodě: Rockův otec, dědeček a několik bratranců a strýců jsou nebo byli wrestleři. Jeho babička byla wrestlingová promotérka, jedna z mála žen v oboru.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace