Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tarantino chystá minisérii podle Tenkrát v Hollywoodu


ikona
Spooner
bounty lawdicapriotarantinotenkrát v hollywoodu
Slavný režisér místo desátého snímku chystá výlet do světa seriálů! 

Už je to půl roku, co nám Quentin Tarantino naservíroval svůj srdcový projekt Tenkrát v Hollywoodu. I když jeho osobní výlet do filmového světa 60. let rozhodně nesedne každému, pořád se jednalo o úspěch, o němž je nyní v sezóně všemožných cen zase pořádně slyšet. A díky 10 nominacím ho nejspíš párkrát uvidíme i během vyhlášení Oscarů. Tarantino ovšem od svého posledního snímku utíkat nehodlá. Nejen, že chystá prodlouženou verzi filmu, ale navíc znovu potvrdil, kvůli čemu by se mohl znovu posadit za kameru. A nejspíš to nebude jeho očekávaný desátý film, ale právě minisérie na motivy Tenkrát v Hollywoodu.

Série se bude jmenovat Bounty Law a nejspíš už jste správně pochopili, že se bude jednat o onen fiktivní seriál z filmu, v němž svou nejslavnější roli odehrála vyhaslá hvězda Rick Dalton v podání Leonarda DiCapria. I zde bychom tak měli dostat příběhy lovce odměn Jake Cahilla a to přesně ve stylu westernových seriálů 50. let, tedy i s půlhodinovou stopáží. Celá minisérie má mít 5 epizod a Tarantino už je má údajně napsané a do roka a půl je připraven natáčet. Není to poprvé, co se režisér o tomto seriálovém snu zmiňuje, nyní ale potvrdil, že to s minisérií myslí opravdu vážně. Není jasné, zda se s rolí Cahilla vrátí i samotný DiCaprio a fanoušci o tom mohou zatím jen snít. Kdyby se ovšem Tarantinovi povedlo jednu z největších hvězd Hollywoodu do série ukecat, byla by to snad ještě větší bomba.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace