Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zaklínač dostane animovaný film


ikona
Diego.Dorlan
animovanýdrbfilmthe witcherzaklínač
Čekání na druhou řadu bude přeci jen o trochu kratší. 

Včera se na internetu rozhořel drb o tom, že Netflix "údajně" plánuje fanouškům Zaklínače zkrátit čekání na druhou sérii. Tato informace ovšem neměla být zatím známá širší veřejnosti. Po úspěchu seriálu a s druhou sérií plánovanou až na příští rok se ale zpráva začala mezi fanoušky na sociálních sítích šířit nebezpečně rychle. Koncem dne se tak Netflix rozhodl zakročit a na oficiálních kanálech potvrdili, že informace o plánovaném projektu jsou pravdivé. Dočkáme se tedy animovaného (anime) filmu ze světa Zaklínače s názvem "The Witcher: Nightmare of the Wolf".

Mezi potvrzenými informacemi je, že Beau DeMayo, scénárista výborné třetí epizody, se ujme psaní i v rámci tohoto projektu. Vedle něho bude také do produkce zapojená showrunnerka Lauren S. Hissrich. O animaci se má postarat studio Mir, jež má na svém kontě například v USA populární seriál Legend of Korra. Mezi těmi nepotvrzenými informacemi je například očekávané datum vydání, které by mělo údajně být ještě před vydáním druhé série seriálu. Samotný příběh je zatím také velmi vágní. V oficiálním prohlášení se mluví pouze o tom, že film nám ukáže novou hrozbu, jíž bude Kontinent čelit.

O tom, zda se bude jednat o adaptaci některých povídek nebo originální tvorbu můžeme zatím pouze spekulovat. Pokud Vám přijde, že potvrzených informací je málo, tak rozhodně nejste sami. Je ale dost pravděpodobné, že v brzké době se o projektu dozvíme více informací, když už je tajemství venku. Netflix nám také již zítra konečně poskytne soundtrack k první řadě. Ten by o své úctyhodné délce měl uklidnit davy diváků na dostatečně dlouhou dobu, než vyjde o chystaném filmu (nebo druhé řadě seriálu) více informací.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace