Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Má seriálový Obi-Wan Kenobi problémy?


ikona
Spooner
disneyewan mcgregorhvezdne valkyobi-wan kenobistar wars
Natáčení očekávaného seriálu s oblíbeným rytířem Jedi se zpozdí. Proč? 

No jo, asi to celé ze začátku působilo až příliš hezky. Když hlava Star Wars universa Kathleen Kennedy a Ewan McGregor před pár měsíci oznámili práce na seriálové sólovce Obi-Wana Kenobiho, fanoušci se mohli pominout nadšením. Příběh limitované série nás zavede na planetu Tatooine 8 let po Pomstě Sithů, kde náš oblíbený rytíř Jedi bude hlídat malého Lukea Skywalkera. Režie se pak ujme televizní režisérka Deborah Chow, jejíž díly Mandaloriana patřily k těm lepším, a s natáčením se mělo začít kolem léta. Jenže to už právě neplatí.

Preprodukce seriálu byla totiž podle zahraničních médií pozastavena a samotné natáčení odloženo na neurčito. A důvod je podle některých zdrojů zase samozřejmě kreativní. Práce na scénáři totiž nešly tak lehce, jak si producenti představovali. Údajně byly zatím napsány pouze dvě epizody a Kathleen Kennedy byla prý s dílem scenáristy Hosseina Aminiho (Drive, Sněhulák) tak nespokojená, že ho vyhodila do koše. Nyní se tedy pracuje opět od nuly a hledá se nový pisálek. Tyto spekulace se ale snažil o pár hodin později vyvrátit sám Ewan McGregor. Ten prohlásil, že natáčení se pouze přesunulo na začátek příštího roku a plánovanou premiéru by to ohrozit nemělo. Žádné kreativní neshody podle herce neprobíhají a se scénářem je spokojen. Natáčení se pak údajně odložilo kvůli tomu, že si tvůrci chtějí dát po nedávné deváté epizodě na projekt více času. Takže kdo ví, kde je tentokrát pravda. Vzhledem k dřívějším produkčním problémům pod hlavičkou Kathleen Kennedy je ovšem už člověk automaticky o něco více podezřívavý. Co si o celé „kauze“ myslíte vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace