Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Loki nabírá známou posilu


ikona
Spooner
disneyhiddlestonlokimarvelwilson
Která bývalá komediální hvězda se objeví po boku Toma Hiddlestona? 

Seriálová sólovka Lokiho sice na Disney+ dorazí až na jaře příštího roku, u Marvelu ovšem rozhodně nezahálí a fáze preprodukce je v plném proudu. Už nějakou dobu víme, že Tom Hiddleston se tentokrát vrátí v alternativní verzi Lokiho, který v Endgame zdrhnul s teseraktem. Svým cestováním časem by pak údajně měl zasahovat do velkých historických událostí našeho světa. Scénář sepíše nepříliš známý Michael Waldron (pár epizod Community a Ricka s Mortym), režie se pak ujme režisérka Kate Herron, jež má na kontě parádní Sex Education či nedávno zrušený Daybreak. Už nějakou dobu pak víme, že se vedle Hiddlestona objeví nepříliš známá Sophia Di Martino z nedávného Yesterday v doposud nespecifikované roli. A nyní vítá comicsovka další, tentokrát mnohem zvučnější, hereckou posilu.

Jednu z hlavních rolí si totiž v Lokim zahraje bývalá komediální hvězda Owen Wilson, jenž ovšem v posledních letech příliš hitů a povedených filmů nenatočil. Koho přesně si v Lokim hvězda Nesvatbových či Starskyho a Hutche zahraje, zatím není známo. Tvůrci totiž všechny detailu projektu zatím drží hezky pod pokličkou. Mělo by se však samozřejmě jednat o jednu z hlavních rolí. Necháme se tedy překvapit, zda půjde o další komediální štaci či ho uvidíme v nějaké nezvyklé úloze. Owen Wilson je ovšem pořád sympaťák, který si další větší šanci zaslouží. Tak snad mu menší kariérní doping od Marvelu případně nakopne kariéru.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace