Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude animovaný Zaklínač?


ikona
Diego.Dorlan
animacefilmnetflixspinoffthe witchervesemirzaklínač
Co jsme se dozvěděli o chystaném animáku ze světa zaklínačů? 
O víkendu jsme se dozvěděli nové detaily o chystaném animovaném filmu ze světa Zaklínače. Na oficiální stránce filmu se objevil krátký popisek, který velmi hrubě naznačil několik klíčových informací o chystaném projektu. Těch rozhodně není mnoho, ale získáváme alespoň lepší představu o tom, co od filmu budeme moci očekávat. Nejzásadnější informací je, že Geralt nebude hlavní postavou v tomto příběhu, tou bude jeho mentor Vesemir. Dalším detailem je časové období, v němž se bude děj odehrávat. Podle dostupných informací by to mělo být dávno před událostmi, které jsme mohli vidět v první sérii seriálu. V popisu je totiž naznačeno, že příběh Vesemira bude začínat po tom, co si jej odvede neznámý Daglan jako své dítě překvapení.

 

Vzhledem k tomu, že v předloze se člověk o mládí Vesemira nedozví téměř nic, tak víme o chystaném projektu všeho všudy stále velmi málo. Potvrdilo se ovšem alespoň to, že nám tvůrci představí svůj originální příběh, který nebude vycházet z knižních předloh. Zároveň se také ještě neví nic o potenciálních dabérech, kteří by měli postavám propůjčit hlas. Vesemir by se mohl ukázat ve druhé sérii seriálu, ale showrunnerka Lauren S. Hissrich prohlásila v nedávném rozhovoru, že zatím tuto postavu neobsazují.
Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace