Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v seriálovém Parazitovi?


ikona
Spooner
hboparazitruffalo
Koho láká HBO do hlavní role chystané minisérie čerstvě oscarové pecky? 

Parazit. Korejská pecka, o níž v posledních dnech mluví celý svět. Ostatně, když předčíte na Oscarech i ty nejvíce optimistické předpoklady a přepíšete historii tím, že jako první cizojazyčný film vyhrajete i hlavní kategorii pro nejlepší film, dá se všeobecný buzz trochu čekat. Jenže zatímco tvůrci i fanoušci se pořád usmívají nadšením, jedna televize najednou stojí před obrovskou výzvou. Kabelovka HBO totiž před pár týdny ohlásila práce na seriálové verzi Parazita. Mělo by se jednat o minisérii, jež podle dnes již oscarového režiséra Bong Joon-ha rozhodně nebude remakem, a kromě něj bude na projektu pracovat také Adam McKay, jež stojí za oceňovaným Succession či Sázkou na nejistotu. A okolo novinky se navíc začíná točit první hvězdné jméno.

 

Tvůrci by totiž údajně chtěli do projektu ukecat Marka Ruffala, což není na začátek zrovna skromný úlovek. Podle spekulací by autoři rádi chtěli představitele Hulka ulovit do hlavní role, i když zatím není vůbec jasné, koho by si měl zahrát. Scénář totiž ještě není napsaný a oficiálně ještě proto nebyl zahájen ani casting. Na HBO ovšem po oscarovém dopingu s minisérií nejspíš moc otálet nehodlají. I když jsou zvěsti o Ruffalovi zatím spíše velkou spekulací, fakt, že se budou okolo projektu točit velká jména, by po nedělním večeru asi nikoho nepřekvapil. I přesto budou mít tvůrci a věhlasná kabelovka co dělat, aby se této zatraceně vysoko nastavené laťce aspoň přiblížili.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace