Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Koho si Taika Waititi vyhlédl do nové minisérie?


ikona
krauset
auteurjojo-rabbitjude-lawmandaloriannew-popetaika-waititithor
A o co se bude jednat? 

Taika Waititi, čerstvý držitel Oscara za nejlepší adaptovaný scénář k filmu Králíček Jojo, chystá pro Showtime satirickou minisérii s názvem The Auteur. A co že hodlá zesměšňovat? No Hollywood a jak to v téhle továrně na sny chodí. Načasování tématu je rozhodně legrační (a možná ho začal plánovat pro případ, že Oscara nedostane). Waititi si v hlavní, údajně excentrické roli představuje Juda Lawa.  

Lawovi sice právě skončila na HBO jedna minisérie, Nový papež (recenze brzy), ale to neznamená, že by byl hned volný. Jak Law, tak Waititi jsou celkem zaměstnaní. Režisér, jenž natočil Thor: Ragnarok, nyní pracuje na pokračování s podtitulem Love and Thunder. Law si zase v marvelovce loni zahrál, a to v Captain Marvel, a má před sebou natáčení třetího dílu Fantastických zvířat a seriálu The Third Day pro HBO. I z těchto důvodů se zatím neuvažuje o žádném konkrétním datu uvedení The Auteur. Waititi svůj komediální talent nicméně osvědčil v televizi nedávno, když natočil poslední – a nejlepší – epizodu Mandaloriana

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace