Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Paul Rudd a Will Ferrell spojí síly


ikona
Diego.Dorlan
ferrellkomediepaul ruddruddseriáltemná komediewill ferrell
Co pro nás chystají tito dva slavní herci? 

Ano čtete správně. Tito dva velmi populární herci spolu chystají televizní sérii, která bude adaptovat podcast s názvem "The Shrink Next Door". Seriál by měl být temnou komedií prozkoumávající vztah psychiatra Isaaca "Ike" Herschkopfa a jeho dlouhodobého pacienta Martina "Marty" Markowitze. Příběh těchto dvou mužů ovšem není ani v nejmenším cestou sebeobjevení a léčení se. V průběhu léčby se totiž Herschkopf začne více a více zapojovat do života Markowitze. To dokonce v takové míře, že se člověku téměř nechce věřit, že je tento příběh založený na skutečných událostech. Paul Rudd by si měl v sérii zahrát právě onoho psychiatra a Will Ferrell bude jeho důvěřivým pacientem.

Spolupráce Paula Rudda a Willa Ferrella na této sérii by byla prvním společným projektem od Zprávaře 2. Oba pánové se postarají i o produkci seriálu. Scénář k seriálu by měla připravit Georgia Pritchett, jenž má scénáristické i produkční zkušenosti z úspěšného Boje o moc či komediálního Veep. Projekt zatím ovšem nemá žádnou stanici nebo streamovací službu, jež by jej zastřešila. V praxi to znamená, že pro všechny zapojené bude jednou z hlavních priorit najít někoho, kdo bude ochoten tento seriál zařadit do své nabídky.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace